Tasques sessió 1 i 2

Hola a tots! Us deixe ací les tasques que haurieu de tindre fetes dilluns (en valencià per a que no hi haja dubtes). Com sabeu, ja hem fet dues sessions del projecte "My Town" però sols hem completar una sessió. Ací teniu el listat:

Sessió 1: (Ha de estar penjat al vostre blog el diumenge a mig dia com a molt)

1. Veure video i contestar a les tres preguntes del post "Video: New York City". Publiqueu un post al vostre blog amb les respostes. I see... / I think... / I wonder... (OBLIGATÒRIA)
2. Penjar un post al vostre blog amb foto i 5 frases comparant NY amb la vostra ciutat. UTILITZEU COMPARATIUS DE SUPERIORITAT (more/-er + adj + than) D'INFERIORITAT (less + adj + than) I D'IGUALTAT (as + adj + as). Teniu els exemples al post del meu blog "Comparative Adjectives: explanation and examples" (OBLIGATÒRIA).
3. Learning diary 1: orbiu el document del post "Learning Diary 1", copieu el que hi ha escrit  i obriu un nou document de google des de la part superior esquerra (File>New>Document). D'aquesta manera, sempre podreu accedir al vostre document. (OBLIGATÒRIA)

Sessió 2:

1. Veure video en el post "Directions: How do I get to...?" i deixar els vostre comentaris. També podeu resoldre vosaltres els dubtes dels companys!!!! (OPCIONAL= es valorarà en l'apartart d'actitud i implicación en el projecte)
2. Contestar a les preguntes del post "Prepositions of place" (OPCIONAL igual que l'anterior). Si el proper dia tenim temps jugarem a "SNAKES and LADDERS" i per a això necessiteu saber les preposicions.
3. Intentar fer les activitats del post "Practice: Places in town". Els tres links vos duran a exercicis on hi ha molt de vocabulari que és interessant que el dilluns ja controleu un poc. Òbviament, apuesta activitat és opcional, però no estaria de més que ho intentareu per si ens dona temps el proper dia, poder jugar a "WHO WANTS TO BE A MILLIONAIRE" sobre Places in town.


****Utilitzeu sempre els hashtags #projectmytown #iesmariaenriquez #1esoA 

Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Model per al Writing