Tasques Sessió 2

L'objectiu de la segona sessió del projecte era LEARN HOW TO ASK AND ANSWER ABOUT HOW TO GET IN A PLACE (aprendre a preguntar i donar direccions per arribar als llocs).

Les tasques que haurieu d'haver completat o estar acabant són:
1. OBLIGATÒRIA - Entrar en el post "Prepositions of place", aprendre les preposicions i participar - el que més m'interesa és trobar la resposta a la pregunta plantejada (above/over   below/under).
2. OBLIGATÒRIA - Preparar el diàleg amb el company sobre el mapa de la ciutat que he repartit a classe (el dimecres vos els donaré per a que se'ls quedeu). Cadascú ha de penjar el diàleg en el seu blog de manera individual, tot i que el feu en parella.
3. OPCIONAL (puja nota) - Gravar el diàleg en video/anime... amb el vostre company i penjar-lo al vostre blog. Recordeu ser educats (utilitzeu HELLO i THANKS) i utilitzeu les estructures i vocabulari que heu aprés en aquesta sessió (preposicions de lloc, estructures com "How do I get to..." o Is there... near here?", parts del carrer, direccions com "Go straight on" o "turn"...). El més important és que sigueu creatius! Estaria bé que el compartireu en els vostres canals de Youtube o Vimeo (qui en tinga).
4. OBLIGATÒRIA - Learning diary 2. Obriu des del vostre blog el link al vostre learning diary 1. Copieu de nou les preguntes, afegiu la data i contesteu les preguntes.
5. OBLIGATÒRIA - Fer les activitats del post "Practice:places in town" i deixar comentaris amb el nou vocabulari que heu aprés i la seua traducció al castellà/valencià.


Comentarios

Entradas populares de este blog

Model per al Writing